Εξετάσεις Αγγλικών οποιαδήποτε στιγμή με χρήση του computer-based testing

Ημ/νία: 10 Απριλίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Cambridge English, μέσω της υπηρεσίας computer-based testing, παρέχει μία επιπλέον δυνατότητα στους υποψηφίους. Πλέον, δεν απαιτείται αναμονή για τις κύριες εξεταστικές περιόδους του Μάιου και του Δεκεμβρίου, αφού θα μπορούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης αγγλικών σε εναλλακτικές ημερομηνίες μέσα στο χρόνο.

Cambridge English Logo

Οι νέες ημερομηνίες εξέτασης ανακοινώνονται από το Cambridge English και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ακόμα και 15 ημέρες πριν την ημερομηνία στην οποία επιθυμούν να εξεταστούν. Οι computer-based εξετάσεις αφορούν όλα τα επίπεδα, από Α2 (Key) μέχρι και Γ2 (Proficiency) και δίνουν τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ενημερώνονται για τα αποτελέσματά τους σε 2 μόλις εβδομάδες μετά τη διεξαγωγή των εξετάσεων.

Το computer-based testing παρέχει μία σειρά εξατομικευμένων παροχών, όπως τη δυνατότητα καθορισμού της έντασης στο Listening από τον υποψήφιο κατά τη διάρκεια της εξέτασης και φυσικά τη δυνατότητα να επιλέξει ο καθένας την επιθυμητή ημερομηνία εξετάσεων, χωρίς πίεση και άγχος.

Ο αριθμός των υποψηφίων στα computer-based tests έχει ήδη ξεπεράσει τους 150.000 παγκοσμίως, μόλις 16 μήνες μετά τη δημιουργία της νέας πλατφόρμας, η οποία δημιουργήθηκε προκειμένου να βελτιωθεί η εμπειρία των υποψηφίων συνολικά.

Ζητήστε ένα δωρεάν δείγμα computer-based test εδώ. Τέλος, μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα του Cambridge English στο Facebook.

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑