Νέα σελίδα για ανακάλυψη και διαχείριση των LinkedIn Groups

Ημ/νία: 7 Απριλίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Αν χρησιμοποιείτε τακτικά το LinkedIn και τα Groups του, τότε θα έχετε παρατηρήσει πως η επιλογή Groups από το κεντρικό μενού οδηγεί σε μια σελίδα η οποία είναι αρκετά μινιμαλιστική αυτή τη στιγμή. Διαθέτει μονάχα τα groups του χρήστη, κάποια groups τα οποία ίσως τον ενδιαφέρουν και τέλος, την επιλογή για δημιουργία ενός group.

linkedin new groups page

Θέλοντας το LinkedIn να εκμεταλλευτεί περισσότερο τη σημαντική αυτή σελίδα των Groups, αποφάσισε να προχωρήσει σε ανασχεδιασμό της. Όπως βλέπετε και στην παραπάνω εικόνα, οι ενημερώσεις σε κάθε group στο οποίο συμμετέχει ο χρήστης γίνονται με ένα καλύτερο τρόπο. Πάνω δεξιά σε κάθε group φαίνεται ο αριθμός των ενημερώσεων του group, ενώ περνώντας το ποντίκι πάνω από το group εμφανίζονται λεπτομερέστερα οι ενημερώσεις.

linkedin new groups page

Τέλος, επίσης πολύ σημαντικά στοιχεία της νέας σελίδας είναι η δυνατότητα δημοσίευσης σε οποιοδήποτε group συμμετέχει ο χρήστης μέσω αυτής, καθώς και η παρακολούθηση των συζητήσεων των υπολοίπων χρηστών στα διάφορα groups.

Σύντομα η νέα εμφάνιση αναμένεται να διατεθεί σε όλους τους χρήστες.

Πηγή: LinkedIn Blog

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑