Τηλεφωνικές κλήσεις μέσω ίντερνετ και για το Facebook Messenger!

Ημ/νία: 4 Απριλίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Facebook μας έχει περισσότερα καλά νέα για την εφαρμογή του Messenger. Μετά τις δύο νέες λειτουργίες Groups και Forwarding, οι οποίες ανακοινώθηκαν πρόσφατα, σήμερα μαθαίνουμε πως η εφαρμογή απέκτησε λειτουργία τηλεφωνικών κλήσεων μέσω WiFi ή 3G/4G, ή αλλιώς λειτουργία VoIP.

facebook messenger voip calls

Κάντε ένα update στις εφαρμογές σας για Android ή iOS και ένα εικονίδιο τηλεφώνου θα εμφανιστεί δίπλα από τις επαφές σας για κλήση μέσω ίντερνετ. Αυτό φυσικά προϋποθέτει τόσο εκείνος ο οποίος κάνει την κλήση, όσο και εκείνος που τη δέχεται, να είναι συνδεδεμένοι στο ίντερνετ. Η παραπάνω εικόνα δείχνει την οθόνη κλήσης για Android στα αριστερά και για iOS στα δεξιά.

whatsapp calls voip

Τέλος, οι ενημερώσεις του Facebook στην εφαρμογή του Messenger επιβεβαιώνουν τις δηλώσεις πως η εξαγορά του WhastApp δε θα επηρεάσει τη λειτουργία του Messenger. Επίσης, δεν ξεχνάμε πως στο MWC 2014 είχε ανακοινωθεί πως το WhatsApp θα δεχτεί σύντομα τηλεφωνικές κλήσεις μέσω ίντερνετ. Αν κρίνουμε από την παραπάνω εικόνα που έχει διαρρεύσει από το iOS και τη συγκρίνουμε με την αντίστοιχη του Messenger για iOS, τότε η λειτουργία βρίσκεται πολύ κοντά στην ανακοίνωση της.

Πηγή: Digital Life

Ετικέτες: , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑