Το Facebook, το Oculus Rift και οι αγορές σε εικονική πραγματικότητα [βίντεο]

Ημ/νία: 2 Απριλίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Facebook πιστεύει πως το μέλλον ανήκει στην εικονική πραγματικότητα, γι’αυτό και προχώρησε πρόσφατα σε εξαγορά της Oculus VR έναντι 2 δισ. δολαρίων. Πίσω από την Oculus VR βρίσκεται το προϊόν Oculus Rift headset, το οποίο αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείται κυρίως στον τομέα των video games και της ψυχαγωγίας, όμως στο μέλλον θα το δούμε σίγουρα να χρησιμοποιείται στον τομέα των Κοινωνικών Δικτύων και ίσως και του social eCommerce, δηλαδή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου από κοινωνική σκοπιά.

facebook oculus rift social ecommerce

Αν και είναι ακόμη νωρίς, η εταιρία Chaotic Moon Studios δημιούργησε ένα βίντεο στο οποίο δείχνει πως ένας χρήστης του Facebook μπορεί να χρησιμοποιήσει το Oculus Rift για να προχωρήσει σε online αγορές με χρήση της εικονικής πραγματικότητας. Το Oculus Rift παρέα με έναν αισθητήρα κίνησης, μπορούν να αποδώσουν εντυπωσιακά. Δείτε το project στο βίντεο που ακολουθεί.

Πηγή: Digital Life

Ετικέτες: , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑