Οι νικητές του διαγωνισμού CU Restart Up@Ρομάντσο και ο 2ος γύρος συμμετοχών

Ημ/νία: 31 Μαρτίου 2014 | by SMLifeGR

0

Το CU και το Bios Ρομάντσο παρουσίασαν τους νικητές και τα έργα του πρώτου γύρου του διαγωνισμού CU Restart Up@Ρομάντσο, ο οποίος δίνει τη δυνατότητα για μία δυναμική εκκίνηση επαγγελματικής πορείας με δωρεάν επαγγελματική στέγαση για 8 μήνες στην καλλιτεχνική θερμοκοιτίδα του Bios Ρομάντσο.

CU Restart Up at romantso

Οι νικητές, πέρα από την στέγαση της δραστηριότητάς τους, έχουν την ευκαιρία να έρχονται σε επαφή με τα υπόλοιπα μέλη της θερμοκοιτίδας και με δημιουργούς με επιτυχημένη επαγγελματική πορεία, να γνωρίζουν πρακτικές καταξιωμένων επαγγελματιών και να παρουσιάζουν στο κοινό περισσότερα δείγματα από τη δουλειά τους. Η συνεχής αλληλεπίδραση των μελών της θερμοκοιτίδας συμβάλλει στην εξέλιξη κάθε επιχείρησης ξεχωριστά, αλλά και στη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου συνόλου παραγωγής που θα τροφοδοτήσει την πολιτισμική και ιστορική συνέχεια της πόλης.

Ο πρώτος γύρος του διαγωνισμού ανέδειξε 4 νικητές και ο δεύτερος γύρος θα αναδείξει άλλους 4. Οι δηλώσεις συμμετοχής για το δεύτερο γύρο του CU Restart Up@Ρομάντσο θα είναι ανοικτές έως τις 21 Απριλίου στο vodafonecu.gr/restartup. Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν νέοι 18-28 ετών με δημιουργική δραστηριότητα, οι οποίοι καλούνται να εκφραστούν ελεύθερα με φαντασία και ευρηματικότητα και χρησιμοποιώντας σαν εργαλείο το κινητό τους, να δημιουργήσουν ένα βίντεο, στο οποίο θα παρουσιάζουν τη δραστηριότητά τους και τους λόγους που θα ήθελαν να κερδίσουν μία θέση στη θερμοκοιτίδα.

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Άρθρα τα οποία προέρχονται από όλη την ομάδα του Social Media Life, όπως guest άρθρα, δελτία τύπου νέων προϊόντων ή υπηρεσιών, κλπ.



Πήγαινε με πάνω ↑