Το Facebook δοκιμάζει ξανά λειτουργία για αποθήκευση δημοσιεύσεων

Ημ/νία: 28 Μαρτίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Όταν παρακολουθείτε την Αρχική Σελίδα του Facebook, είναι πολύ δύσκολο να διαβάσετε όλες τις δημοσιεύσεις οι οποίες σας ενδιαφέρουν, κυρίως λόγω χρόνου. Σκεφτείτε την περίπτωση που συνδέεστε στο Facebook μεταξύ ενός δεκάλεπτου διαλείμματος και βλέπετε ένα σύνδεσμο ο οποίος σας ενδιαφέρει, όμως δεν προλαβαίνετε να τον διαβάσετε. Υπάρχουν τρίτες εφαρμογές για αποθήκευση και διάβασμα αργότερα, όμως γιατί να μην υπάρχει και μία αντίστοιχη λειτουργία του ίδιου του Facebook;

facebook save button

Σύμφωνα με το TechCrunch, μία λειτουργία «Save» δοκιμάζεται σε μερικούς χρήστες και δουλεύει ως εξής: Ο χρήστης βλέπει την επιλογή Save στις δημοσιεύσεις και πατώντας την, μπορεί να αποθηκεύσει τη δημοσίευση για να τη διαβάσει αργότερα. Στο προφίλ του χρήστη εμφανίζεται το πλαίσιο «Saved», στο οποίο υπάρχουν όλες οι αποθηκευμένες δημοσιεύσεις του χρήστη, όπως ακριβώς δείχνει η εικόνα που ακολουθεί.

facebook saved

Τέλος, στην Αρχική Σελίδα του χρήστη και στο μενού πάνω αριστερά, εμφανίζεται η επιλογή «Saved» για άμεση επίσκεψη της σελίδας με τις αποθηκευμένες δημοσιεύσεις, όπως ακριβώς δείχνει η παρακάτω εικόνα.

facebook saved news feed

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το δημοφιλέστερο Κοινωνικό Δίκτυο να δοκιμάζει τέτοιου είδους λειτουργία, καθώς έχει ξανά συμβεί το 2012 και στα τέλη του 2013, σύμφωνα με αναφορές του διεθνή τύπου.

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑