Instagram: Ξεπέρασε το Twitter στα smartphones στις ΗΠΑ

Ημ/νία: 27 Μαρτίου 2014 | by Πέτρος Κηπουρόπουλος

0

Το Instagram ξεκινά την κυριαρχία του στις ΗΠΑ! Λίγους μήνες μετά την εξαγορά του από το Facebook, το Instagram κατόρθωσε να επιβληθεί του Twitter και να το ξεπεράσει σε δημοτικότητα στις τάξεις των χρηστών smartphones στις ΗΠΑ. Περί τα 35 εκατ. Αμερικάνοι χρησιμοποίησαν το γνωστό πρόγραμμα λήψης, επεξεργασίας και διαμοιρασμού εικόνων τουλάχιστον μια φορά τον μήνα πέρυσι, όπως ανακοινώθηκε, την ώρα που ο αντίστοιχος αριθμός για το Twitter ανήλθε στα 30,8 εκατ..

twitter-instagram

Ο ίδιος ο Mark Zuckerberg, αποκάλυψε πως τα μέλη του Instagram ξεπέρασαν τα 200 εκατ., γνωρίζοντας μεν μεγάλη αύξηση τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά παραμένοντας πίσω από το Twitter το οποίο αριθμεί περί τους 240 εκατ. χρήστες.

Το Instagram αποτέλεσε την πρώτη από μια σειρά εξαγορών που πραγματοποίησε τα τελευταία δύο χρόνια το Facebook. Δίνοντας $1 δισ. ο Mark Zuckerberg έκανε δικό του το ανερχόμενο Instagram, κρατώντας έτσι στο βαπόρι του κόσμο που είχε αρχίσει να βαριέται το Facebook. Το Instagram ακολούθησαν στη συνέχεια τα WhatsApp ($19 δισ.) και Oculus Rift ($2 δισ.) και αν κρίνουμε απ’ τις ορέξεις του Mark… έπεται συνέχεια!

Ετικέτες: , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Ζει και αναπνέει για τα videogames. Ξεκινά να παίξει και μετά από «ένα τεταρτάκι» συνειδητοποιεί ότι έχουν περάσει τρεις ώρες. Προτιμά τα RPG, τα sports και τα action γενικώς, θα τον βρεις στάνταρ σε κάποιο social network.



Πήγαινε με πάνω ↑