Το νέο selfie trend ονομάζεται #Sellotape και είναι αρκετά περίεργο!

Ημ/νία: 22 Μαρτίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Τα selfies ολοένα και αυξάνονται! Το 2013 η λέξη selfie χαρακτηρίστηκε από το Oxford Dictionaries ως η λέξη της χρονιάς, ενώ έκτοτε είδαμε selfies από αρκετούς διάσημους, με αποκορύφωμα το φετινό selfie των βραβείων Oscar, το οποίο κατάφερε να συγκεντρώσει τα περισσότερα retweets από οποιοδήποτε άλλο tweet!

Θα έχετε καταλάβει πως μιλάω τόση ώρα για φωτογραφίες στις οποίες τραβούν οι χρήστες τον εαυτό τους. Να είναι καλά η μπροστινή κάμερα των smartphones/tablets!

sellotape new selfie trend

Φαίνεται πως το selfie από μόνο του κατάντησε κάπως βαρετό, γι’αυτό και κάποιοι χρήστες ξεκίνησαν ένα νέο και πολύ περίεργο trend βασισμένο στις selfie φωτογραφίες με ονομασία Sellotape. Και πάλι έχουμε να κάνουμε με φωτογραφίες selfies, μόνο που αυτή τη φορά οι χρήστες δένουν σελοτέιπ στο κεφάλι τους, άλλοτε παίρνοντας περίεργες γκριμάτσες και άλλοτε κολλώντας αντικείμενα.

Πώς να το χαρακτηρίσω όλο αυτό; Μία τρέλα; Βαρεμάρα; Σε κάποιους αρέσει, οπότε αυτό μου αρκεί.

Πηγή: Mashable

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑