Χρησιμοποιείστε τώρα το Pinterest στα Ελληνικά!

Ημ/νία: 20 Μαρτίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Pinterest εδώ και καιρό μεταφράζεται σε διάφορες γλώσσες και σήμερα μαθαίνουμε πως γίνεται διαθέσιμο και στα Ελληνικά! Παρακολουθώντας πολύ καιρό τις εξελίξεις του Κοινωνικού Δικτύου φωτογραφίας και βίντεο, μπορώ να πω πως οι κινήσεις του είναι πολύ προσεκτικές και πάντοτε σε σωστή κατεύθυνση, ικανοποιώντας τους χρήστες του. Αυτή τη φορά, ικανοποιώντας τους Έλληνες χρήστες του διαδικτύου.

Pinterest greek ellinika

Για να αλλάξετε τη γλώσσα και να τη ρυθμίσετε στα Ελληνικά, αρκεί να μεταβείτε στις ρυθμίσεις του Pinterest λογαριασμού σας και στο πεδίο «Language» να επιλέξετε «ελληνικά» και στη συνέχεια να κάνετε αποθήκευση των ρυθμίσεων στο τέλος της σελίδας, πατώντας την επιλογή «Save settings».

Pinterest greek language

Ο Matt Crystal, Επικεφαλής Διεθνών Σχέσεων του Pinterest, δήλωσε τα εξής: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρέχουμε πλέον τη δυνατότητα στους Έλληνες χρήστες του Pinterest να εξερευνήσουν τα πράγματα που αγαπούν στη δική τους γλώσσα. Στην Ελλάδα το Pinterest έχει μια ενεργή κοινότητα pinning στις πιο δημοφιλής  κατηγορίες μας, όπως στη μόδα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες, το φαγητό και τη διακόσμηση σπιτιού. Η μεταφρασμένη έκδοση είναι ένα πρώτο βήμα να βοηθήσουμε τους Pinners να ανακαλύψουν τα ενδιαφέροντα και τα χόμπι τους με έναν εντελώς καινούργιο τρόπο».

Αν, λοιπόν, τα Αγγλικά σας κρατούσαν μακρυά από το Pinterest, αυτή είναι η ευκαιρία σας για να εξερευνήσετε το Κοινωνικό Δίκτυο.

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑