Cloak | Η anti-social iOS εφαρμογή για να αποφεύγεις τους «φίλους» σου

Ημ/νία: 19 Μαρτίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Όπως γνωρίζεις, τα Social Media χρησιμοποιούνται για να φέρνουν πιο κοντά τους ανθρώπους. Αυτό μπορεί να γίνει online, για παράδειγμα συνομιλώντας σε ένα Κοινωνικό Δίκτυο, είτε offline, για παράδειγμα βλέποντας ένα check-in και συναντώντας ένα «φίλο». Είναι, όμως, όλοι οι «φίλοι» σου και πραγματικοί φίλοι ώστε να θες να τους συναντήσεις;

cloak anti social for ios

Υπάρχει μία εφαρμογή για iOS με ονομασία Cloak, η οποία έχει παρουσιαστεί ως anti-social εφαρμογή, αφού αυτό που υπόσχεται είναι η αποφυγή των social «φίλων», γνωρίζοντας την τοποθεσία τους μέσω Instagram και Foursquare. Αρκεί, λοιπόν, να είστε φίλοι στο Foursquare ή να κάνετε follow κάποιον στο Instagram και ύστερα με σύνδεση των λογαριασμών σας θα μπορείτε μέσω του Cloak να γνωρίζετε πού βρίσκεται ο χρήστης. Μελλοντικά αναμένεται να προστεθούν περισσότεροι social λογαριασμοί, όπως π.χ. του Facebook, αν και δεν πρόκειται να δούμε του Twitter.

Βρείτε το Cloak στο iTunes.

Πηγή: Mashable

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑