Το Pinterest δημιούργησε τη ροή «Gifts» με Pins μονάχα για αγορές

Ημ/νία: 15 Μαρτίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Είναι γνωστό πως το Pinterest χρησιμοποιείται κυρίως από γυναίκες και ένα μεγάλο μέρος των χρηστών του το χρησιμοποιεί για έρευνα αγοράς δώρων. Με τα rich Pins, ή αλλιώς τα Pins με περισσότερες λεπτομέρειες, το Pinterest σκέφτηκε να δημιουργήσει μία νέα κατηγορία με ονομασία «Gifts», στην οποία εντοπίζονται μονάχα rich Pins και υπάρχουν πληροφορίες για την αγορά των εικονιζόμενων προϊόντων.

Pinterest gifts pins

Η κατηγορία βρίσκεται ακόμη σε δοκιμαστικό στάδιο και περιέχει pins όλων των υπολοίπων κατηγοριών, δηλαδή προς το παρόν δεν υπάρχει επιλογή ως προς την κατηγορία ενός δώρου. Επιλογή υπάρχει μονάχα για την τιμή, η οποία κυμαίνεται ως εξής: $$$$ για δώρα άνω των $200, $$$ για δώρα μεταξύ των $50 και $200, $$ για δώρα μεταξύ των $25 και $50 και $ για δώρα κάτω των $25. Όταν χρησιμοποίησα τη ροή «Gifts», η τιμή δεν υπήρχε στην οθόνη μου, παρόλα αυτά το Pinterest αναφέρει πως υπάρχει κάτω από τον τίτλο «Gifts» και πάνω από τα Pins.

Πηγή: Pinterest Business Blog

Σημείωση: Αν κάποιος σύνδεσμος έχει απενεργοποιηθεί, σημαίνει πως πλέονπαύει να ισχύει.

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑