Το Facebook δοκιμάζει νέα εμφάνιση για τις σελίδες εκδηλώσεων (events)

Ημ/νία: 15 Μαρτίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Facebook συνεχίζει να κάνει αλλαγές στην εμφάνιση του, πρώτα με το νέο design της αρχικής σελίδας, ύστερα με το νέο design των σελίδων του και τώρα με νέο design και για τις σελίδες εκδηλώσεων (events).

facebook new event pages

Με επίσκεψη μου σε μία εκδήλωση στο Facebook, παρατήρησα αμέσως μία νέα εμφάνιση η οποία μοιάζει γενικά στις αλλαγές της αρχικής σελίδας. Αν και δεν έχω ακόμη δεχτεί τη νέα αρχική σελίδα του Facebook, μόλις επισκέπτομαι μία εκδήλωση παρατηρώ το ίδιο γκρι φόντο, την ίδια μορφή καρτών των δημοσιεύσεων της εκδήλωσης και το μενού πάνω αριστερά να αλλάζει.

Οι πληροφορίες επίσης εμφανίζονται με διαφορετικό τρόπο, με ίσως λίγο μεγαλύτερη εικόνα εξώφυλλο (cover), ημερομηνία και τίτλο εκδήλωσης μέσα στην εικόνα εξώφυλλο και στη συνέχεια τις πληροφορίες των χρηστών οι οποίοι έχουν προσκληθεί στην εκδήλωση να βρίσκονται στα δεξιά και όχι στα αριστερά, με πιο όμορφο τρόπο.

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑