Το Vodafone CU βρέθηκε στο NEON Party Carnival Edition!

Ημ/νία: 11 Μαρτίου 2014 | by SMLifeGR

0

Το CU φόρεσε το λευκό του t-shirt και την πιο τρελή του περούκα και πήγε στο NEON Party Carnival Edition που διοργάνωσαν οι All Together Now και το Κ44 στο Gagarin 205, την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου.

CU NEON

Το NEON Party Carnival Edition έγινε ακόμα μια φορά sold out, με τον κόσμο να περιμένει από νωρίς, ντυμένο με τις πιο τρελές στολές. Στο μεγαλύτερο πολύχρωμο NΕΟΝ party της Αθήνας, 400 φίλοι του CU είχαν την ευκαιρία να μπουν δωρεάν, χωρίς να χρειαστεί να περιμένουν στην ουρά.

CU NEON

700 λίτρα χρώμα neon, glowsticks και πολύχρωμα neon #CUstickers περίμεναν τον κόσμο που κατάφερε να μπει μέσα. Στη σκηνή βρέθηκαν 5 από τις πιο δραστήριες εναλλακτικές μουσικές ομάδες της Αθήνας, σε ένα  μουσικό και χορευτικό παραλήρημα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

CU NEON

Όμως οι εκπλήξεις του CU δεν σταμάτησαν εκεί. Αφού το πάρτι είχε γίνει sold out και οι πόρτες είχαν κλείσει, 20 ακόμα τυχεροί CU φίλοι, κατάφεραν να κερδίσουν το μαγικό εισιτήριο. To αγόρι-καμαριέρα, που αποθεώθηκε ως ο καλύτερος μασκαράς, κέρδισε ένα smartphone, ενώ ένας ακόμα τυχερός φίλος του CU κέρδισε ένα stage pass, με το οποίο είχε την ευκαιρία να ανέβει στην σκηνή και να ρίξει κουβάδες με χρώμα στον κόσμο!

Το CU ξεπλένει τις μπογιές απ’ τα ρούχα του, τυπώνει νέα #CUstickers και ετοιμάζεται για το επόμενο NEON Party!

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Άρθρα τα οποία προέρχονται από όλη την ομάδα του Social Media Life, όπως guest άρθρα, δελτία τύπου νέων προϊόντων ή υπηρεσιών, κλπ.



Πήγαινε με πάνω ↑