Διαθέσιμο το καρφίτσωμα δημοσιεύσεων στα Google+ Communities

Ημ/νία: 3 Μαρτίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Μία νέα λειτουργία έγινε διαθέσιμη στους Google+ διαχειριστές και ιδιοκτήτες μιας Κοινότητας (Community), μέσω της οποίας μπορούν να καρφιτσώνουν δημοσιεύσεις στο πάνω μέρος της κοινότητας, έτσι ώστε να μη χάνουν οι χρήστες σημαντικές δημοσιεύσεις.

google plus communities pin post

Ο λόγος για τη λειτουργία «Pin post», η οποία υπάρχει και στο Facebook και χρησιμοποιείται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο στις Facebook σελίδες. Οι διαχειριστές και ιδιοκτήτες μπορούν να επιλέξουν να καρφιτσώσουν οποιαδήποτε δημοσίευση της Google+ Κοινότητας, χρησιμοποιώντας το μενού της δημοσίευσης και την επιλογή «Pin post», όπως δείχνει η παραπάνω εικόνα. Με τον ίδιο τρόπο, μπορούν να ξεκαρφιτσώσουν μία δημοσίευση, επιλέγοντας αυτή τη φορά «Unpin post».

google plus communities pinned post

Από την πλευρά των χρηστών, μία καρφιτσωμένη δημοσίευση θα ξεκινά με το μήνυμα «Pinned by moderator» και το αντίστοιχο εικονίδιο στο πάνω δεξί μέρος της δημοσίευσης.

Πηγή: Google Plus post

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑