Το Facebook «σκοτώνει» την εφαρμογή Messenger για Windows και Firefox

Ημ/νία: 27 Φεβρουαρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της Microsoft σχετικά με την έλευση του Facebook Messenger στο Windows Phone, η ομάδα του δημοφιλέστερου Κοινωνικού Δικτύου αποφασίζει να τερματίσει τη λειτουργία του Messenger για Windows και Mozilla Firefox, μετά τις 3 Μαρτίου.

facebook messenger for windows is dead

Όσοι χρήστες έχουν εγκατεστημένη την εφαρμογή, είτε σε Windows, είτε σε Firefox, βλέπουν το εξής μήνυμα: «Λυπούμαστε, αλλά δεν μπορούμε πλέον να υποστηρίξουμε το Facebook Messenger για τον Firefox (ή αντίστοιχα για το Windows), και θα σταματήσει να λειτουργεί στις 3 Μαρτίου του 2014. Εκτιμούμε πραγματικά το ότι χρησιμοποιείτε το Messenger για να έρθετε κοντά με τους φίλους σας, και θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι γνωρίζετε πως μπορείτε να συνεχίσετε να κάνετε chat και να δείτε όλα τα μηνύματά σας στο http://www.facebook.com. Μάθετε περισσότερα.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οριστικό τέλος για την υπηρεσία email @facebook.com με… περίεργο τρόπο!

Στην ουσία, το Facebook ωθεί τους χρήστες του να μη χρησιμοποιούν τρίτες εφαρμογές και να επισκέπτονται το site του για τις συνομιλίες τους.

Πηγές: The Next Web [1]The Next Web [2]

Ετικέτες: , , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑