Η έκδοση 4.3 του Google+ για Android φέρνει βελτιώσεις στις φωτογραφίες

Ημ/νία: 27 Φεβρουαρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Google+ για Android δέχεται νέο update, φτάνοντας στην έκδοση 4.3, το οποίο φέρνει αλλαγές μονάχα στις φωτογραφίες του χρήστη, όπως επεξεργασία σε όλες τις συσκευές και μαζική προβολή.

google plus for android photos update

Με την έκδοση 4.3 του Google+ για Android, οι χρήστες μπορούν να επεξεργάζονται φωτογραφίες σε όλες τις συσκευές τους. Για παράδειγμα, μία επεξεργασία μπορεί να ξεκινήσει από τη web έκδοση του Google+ στο PC και να συνεχιστεί από την κινητή συσκευή. Επίσης, ο χρήστης μπορεί να κάνει backup από PC φωτογραφίες πλήρους ανάλυσης και ύστερα να τις επεξεργαστεί από κινητή συσκευή στο «σύννεφο» (cloud).

Η νέα έκδοση της εφαρμογής φέρνει επίσης νέα εργαλεία και φίλτρα στις κινητές συσκευές. Εργαλεία όπως τα Auto, Crop και Rotate και φίλτρα όπως τα Drama, Retrolux και HDR Scape.

google plus for android photos update

Η επόμενη αλλαγή βρίσκεται στην προβολή φωτογραφιών, με την επιλογή «All» να δείχνει όλες τις φωτογραφίες του χρήστη, τόσο αυτές που βρίσκονται στη συσκευή του, όσο και αυτές που βρίσκονται στο «σύννεφο». Στην περίπτωση που ο χρήστης έχει δεκάδες χιλιάδες φωτογραφίες, θα πρέπει να περιμένει επόμενες εκδόσεις της εφαρμογής για να μπορέσει να δει όλες τις φωτογραφίες του.

Τέλος, καθώς η προβολή των φωτογραφιών είναι πλέον μαζική, ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει τη μπάρα στο δεξί μέρος της οθόνης του, ενώ βρίσκεται στην επιλογή «All» στις φωτογραφίες του, έτσι ώστε να προβάλει τις φωτογραφίες βάσει ημερομηνίας.

Πηγή: Google Plus post

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑