Ο Facebook Messenger είναι σχεδόν έτοιμος για Windows Phone!

Ημ/νία: 25 Φεβρουαρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Οι χρήστες των Windows Phone συσκευών δεν πρέπει να είναι και πολύ ευχαριστημένοι, αφού πολλές σημαντικές εφαρμογές λείπουν από το λειτουργικό σύστημα της Microsoft, σε σύγκριση με τα λειτουργικά συστήματα Android και iOS. Μία από αυτές είναι και το πολύ αναμενόμενο Facebook Messenger, το οποίο, όμως, αναμένεται σύντομα να κάνει την εμφάνιση του.

Facebook Messenger for Windows Phone

Δια στόματος Joe Belfiore, διευθυντή του τμήματος Windows Phone της Microsoft, μάθαμε στο MWC 2014 πως οι δοκιμές του Facebook Messenger σε Windows Phone έχουν ξεκινήσει εδώ και κάποιο καιρό σε συνεργασία με το Facebook και όλα πάνε καλά. Αυτό σημαίνει πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη για όλους τους χρήστες.

Εκτός από τις βασικές λειτουργίες chat, η εφαρμογή αναμένεται να διαθέτει τα stickers (μεγάλα emoticons), καθώς επίσης και τις λειτουργίες διαμοιρασμού πολυμέσων και τοποθεσίας. Δε γνωρίζουμε αν η λειτουργία Chat Heads θα είναι διαθέσιμη για ευκολότερο chat χωρίς διακοπές για το χρήστη ή αν η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη για συσκευές με Windows Phone 7 λειτουργικό. Οι πηγές αναφέρουν πως η εφαρμογή αναμένεται να γίνει διαθέσιμη για εκδόσεις Windows Phone 8 και έπειτα.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως σε σχέση με το 2012, το 2013 το Windows Phone σχεδόν διπλασίασε το ποσοστό του στην αγορά από 2,4% σε 3,3%, αφού πουλήθηκαν παγκοσμίως συνολικά 33.400.000 συσκευές με αυτό.

Πηγή: Digital Life

Ετικέτες: , , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑