Επεξεργαστείτε Facebook φωτογραφίες με το Photon για Google Chrome

Ημ/νία: 22 Φεβρουαρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Μία ομάδα φίλων ανέπτυξε και διέθεσε δωρεάν για διασκέδαση την εφαρμογή Photon για Google Chrome. Η εφαρμογή αυτή επιτρέπει στους Facebook χρήστες να κατεβάζουν ή να επεξεργάζονται εύκολα όλες τις φωτογραφίες του δημοφιλέστερου Κοινωνικού Δικτύου.

edit facebook photos with photon for google chrome

Αν, λοιπόν, εγκαταστήσετε και ανοίξετε μία Facebook φωτογραφία, θα δείτε στο πάνω αριστερό μέρος της τέσσερις επιλογές: Η πρώτη εμφανίζει και κρύβει τις επόμενες επιλογές, η δεύτερη επιτρέπει download της φωτογραφίας σε πλήρη ανάλυση, η τρίτη επιτρέπει κοινοποίηση της φωτογραφίας στο Facebook και η τέταρτη επιτρέπει την επεξεργασία της φωτογραφίας.

edit facebook photos with photon for google chrome

Πατώντας την τέταρτη επιλογή για επεξεργασία, θα παρατηρήσετε πως ένα νέο πλαίσιο με πολλές επιλογές εμφανίζεται στις οθόνες σας. Το πλαίσιο θυμίζει επεξεργασία φωτογραφίας στο Instagram, όπως αναφέρουν και οι δημιουργοί του Photon.

Μέσω των διάφορων επιλογών, μπορείτε να προσθέσετε κάποιο από τα 20 διαθέσιμα φίλτρα (εφέ), να κόψετε την εικόνα, να ζωγραφίσετε σε αυτή, να προσθέσετε κείμενο, να την αναποδογυρίσετε, να αλλάξετε το μέγεθος της και πολλά άλλα ωραία πράγματα. Μην παραλείψετε την επιλογή στο κάτω αριστερό μέρος του πλαισίου για αναίρεση των αλλαγών που κάνετε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Photo Zoom for Facebook για Google Chrome θα σε γλιτώσει από τα περιττά κλικ φωτογραφιών

Αφού πραγματοποιήσετε τις αλλαγές σας, μπορείτε να κάνετε «Save», δηλαδή αποθήκευση της φωτογραφίας στον υπολογιστή σας και να τη χρησιμοποιήσετε όπως επιθυμείτε.

Για αφαίρεση του Photon, μπορείτε να ανοίξετε τη σελίδα με τις επεκτάσεις από τις ρυθμίσεις του Google Chrome και να πατήσετε το εικονίδιο με τον κάδο απορριμάτων.

Πηγή: AllFacebook

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑