Τα tweets παρωδίες των Sochi 2014 κάνουν… θραύση!

Ημ/νία: 14 Φεβρουαρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Οι χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες με ονομασία Sochi 2014 βρίσκονται σε εξέλιξη από τις 7 Φεβρουαρίου και φαίνεται πως η διοργάνωση δεν είναι και η… καλύτερη δυνατή που θα μπορούσε να υπάρξει. Τα προβλήματα πολλά, τόσο για τους δημοσιογράφους, όσο και για τους αθλητές. Αυτό ώθησε κάποιους Twitter χρήστες να δημιουργήσουν διάφορους λογαριασμούς παρωδίες.

sochi 2014 tweets parodies

Ο επίσημος λογαριασμός των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, @Sochi2014, έχει αυτή τη στιγμή περίπου 248.000 followers. Από τους πολλούς λογαριασμούς παρωδίες για τα προβλήματα των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, ξεχωρίζουν οι λογαριασμοί @SochiProblems (update [26/02]: Φαίνεται πως ο λογαριασμός επαναδημιουργήθηκε με ένα μονάχα tweet) και @SochiProbIem (update [26/02]: Φαίνεται πως ο λογαριασμός δεν υπάρχει πια), οι οποίοι έχουν περίπου 343.000 και 410.000 followers αντίστοιχα. Καλά καταλάβατε, οι λογαριασμοί παρωδίες είναι πιο δημοφιλείς από τον επίσημο λογαριασμό!

Μια ματιά στους προηγούμενους λογαριασμούς παρωδίες θα σας κάνει να γελάσετε με τα όσα περίεργα και fails συμβαίνουν, τόσο στο χώρο της διοργάνωσης, όσο και στα ξενοδοχεία διαμονής αθλητών και δημοσιογράφων. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα για να πάρετε μια πρώτη γεύση.

Πηγή: AllTwitter

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑