Βρες πότε θα παντρευτείς βάσει των Facebook φίλων σου!

Ημ/νία: 13 Φεβρουαρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Αύριο είναι η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και όντας επηρεασμένος από την ημέρα των ερωτευμένων, σκέφτηκα να γράψω ένα θέμα σχετικά με το γάμο. Πιο συγκεκριμένα, το γάμο βάσει του Facebook.

facebook gamos

Το TIME δημιούργησε μία εφαρμογή η οποία κάνει τα εξής: Αναλύει τους Facebook φίλους ενός χρήστη, βρίσκει αυτούς που έχουν δηλώσει ημερομηνία γέννησης (αναφέροντας και το έτος γέννησης) και έχουν ορίσει ως προσωπική κατάσταση «παντρεμένοι» ή «αρραβωνιασμένοι», κρατά την ηλικία των προηγούμενων χρηστών και τέλος, υπολογίζει τη μέση ηλικία αυτών. Η προηγούμενη μέση ηλικία είναι η ιδανική για γάμο.

Όπως βλέπεις και στην παραπάνω εικόνα, η μέση ηλικία των παντρεμένων ή αρραβωνιασμένων Facebook φίλων μου είναι τα 24.2 χρόνια, οπότε ιδανικά θα παντρευτώ σε 2 χρόνια, 3 μήνες και 22 ημέρες.

facebook gamos

Η δική σου; Μπες στη σελίδα, πάτα την επιλογή «NEXT», όπως φαίνεται και στην παραπάνω εικόνα, σύνδεσε το Facebook προφίλ σου με την εφαρμογή και περίμενε τα δικά σου αποτελέσματα.

Πηγή: AllFacebook

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑