Έτοιμοι για το 4o Συνέδριο Infocom Mobiles & Apps στις 12/02;

Ημ/νία: 10 Φεβρουαρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Σε δύο μέρες από σήμερα, την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, το Συνέδριο Infocom Mobiles & Apps διοργανώνεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα.

4th infocom mobiles and apps

Το πρόγραμμα (ξεφυλλίστε το εδώ); Πλούσιο, όπως πάντα, με μπόλικες ομιλίες από έμπειρα στελέχη εταιριών και ποικίλη θεματολογία. Δε μένει, όμως, μονάχα στη θεωρία. Το Συνέδριο περιλαμβάνει επίσης και μπόλικα workshops, των οποίων οι δωρεάν προσκλήσεις θα χορηγούνται από τις 9:30 στο χώρο του Συνεδρίου, με σειρά προτεραιότητας.

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε τις παράλληλες ενότητες AppsLand και Step Up, Get App, όπου στην πρώτη διάφοροι developers παρουσιάζουν τα προϊόντα και projects τους στο κοινό και στη δεύτερη γίνεται λόγος για τα startups.

Το Συνέδριο έχει διάρκεια γύρω στις 8μιση ώρες και οι επισκέπτες μπορούν να το επισκεφθούν καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Η είσοδος είναι δωρεάν, μην ξεχάσετε να δηλώσετε online συμμετοχή!

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑