Το Pinterest αποκτά νέο design για mobile συσκευές!

Ημ/νία: 7 Φεβρουαρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Είναι γνωστό από επίσημες πηγές πως το 75% των καθημερινών χρηστών του Pinterest, προέρχεται από mobile εφαρμογές. Επίσης, το Pinterest προσπαθεί να επεκταθεί σε περισσότερες χώρες, λανσάροντας μετάφραση των σελίδων του στα Κορεάτικα, Ρώσικα, Τούρκικα, Τσέχικα, Ιαπωνικά κλπ, οπότε το Κοινωνικό Δίκτυο γνωρίζει πως οι πιθανότητες για κάποιο νέο χρήστη να το επισκεφθεί από mobile συσκευή, είναι πολύ μεγάλες.

Pinterest new mobile design

Η ομάδα του Pinterest αποφάσισε να ανανεώσει το design της mobile έκδοσης του Κοινωνικού Δικτύου και να φέρει περισσότερες λειτουργίες σε αυτή, φέρνοντας την κοντά τόσο στη web έκδοση, όσο και στις διάφορες mobile εφαρμογές, π.χ. για Android ή για iOS.

Το νέο design είναι πιο καθαρό και διαθέτει λειτουργίες όπως Pins με περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς και σχετικά Pins. Όσον αφορά το τεχνικό κομμάτι πίσω από τη νέα εμφάνιση, η ομάδα του Pinterest φρόντισε να δημιουργήσει κώδικα ο οποίος κάνει εύκολη τη μετάβαση νέων λειτουργιών από τη web έκδοση στη mobile έκδοση.

Τέλος, η ταλαντούχα ομάδα η οποία πραγματοποίησε το νέο mobile design του Pinterest, αποτελείται από τις Nadine Harik (πρώην εργαζόμενη της Google), Tracy Chou (πρώην εργαζόμενη του Quora), Jennifer Tsai (πρώην εργαζόμενη του LinkedIn), και Ash Huang (πρώην εργαζόμενη του Twitter), όλες γυναίκες!

Πηγή: TechCrunch

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑