Vodafone Speaking App για Android για χρήστες με προβλήματα όρασης

Ημ/νία: 7 Φεβρουαρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η Vodafone σε συνεργασία με το Σύλλογο Τεχνολογικής Ανάπτυξης Τυφλών, δοκίμασε μία νέα εφαρμογή την οποία δημιούργησε και λόγω του ότι τα αποτελέσματα ήταν θετικά, η εφαρμογή αυτή κυκλοφορεί ήδη στο Google Play. Ο λόγος για το Vodafone Speaking App, μία εφαρμογή για χρήστες οι οποίοι παρουσιάζουν προβλήματα όρασης (ολικά ή μερικά) και δε μπορούν εύκολα ή καθόλου να διαβάσουν τα γράμματα στις οθόνες των smartphones και tablets τους.

Vodafone Speaking App for android

Το Vodafone Speaking App μπορεί και μετατρέπει κείμενο σε ομιλία (text-to-speech), υποστηρίζοντας φυσικά την ελληνική γλώσσα. Οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν την εφαρμογή για ακοή διαφόρων ειδών μηνυμάτων, όπως τα SMS, τα email, αλλά και τηλεφωνικών αριθμών, ημερομηνιών, κλήσεων, διαφόρων ιστοσελίδων κλπ.

Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν στο Google Play σε συνδρομητές συμβολαίου ή καρτοκινητής Vodafone και είναι συμβατή με Android smartphones και tablets με έκδοση λειτουργικού 2.3 και νεότερη. Οι χρήστες άλλων δικτύων μπορούν να κάνουν δοκιμαστική χρήση της εφαρμογής για μία ημέρα ανά κάρτα SIM.

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑