Κάθε Τετάρτη θα γνωρίζουμε από έναν εργαζόμενο του Google+!

Ημ/νία: 6 Φεβρουαρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Σε μία όμορφη κίνηση προχώρησε η Google, λανσάροντας τη σειρά What Do You Do Wednesday, με την οποία κάθε Τετάρτη θα γνωρίζουμε από έναν εργαζόμενο του Google+. Ωραία όλα όσα βλέπουμε στις οθόνες μας, όμως πίσω από αυτά βρίσκονται άνθρωποι και η Google θέλει να τους προβάλει, δείχνοντας μία πιο ανθρώπινη και φιλική πλευρά στους χρήστες της.

google plus sarah koo

Η Sarah Koo είναι η πρώτη εργαζόμενη η οποία προβάλλεται στη σειρά What Do You Do Wednesday και ακολουθεί η μίνι συνέντευξη που έδωσε στο Google+.

Ποια ήταν η εργασία σου πριν μπεις στην ομάδα του Google+;

Δούλεψα στην ομάδα risk analysis για το Google Wallet. Αποδεικνύεται πως υπάρχουν πολλοί κακοί τύποι εκεί έξω, και δε θα σταματήσουν ποτέ την προσπάθεια να εξαπατήσουν για χρήματα. Πρέπει να τους πιάσουμε όλους! Πριν από αυτό, ήμουν στο σχολείο, και πριν από αυτό, μεγάλωνα στο Seattle. Θα απέχω από τις επευφημίες τώρα.

Τι κάνεις στο Google+; 

Τώρα εργάζομαι στο κοσκίνισμα όλων των κακών στον κόσμο του Google+. Αν δε μπορείτε να δείτε συνδέσμους για να αγοράσετε φθηνά χάπια, να κερδίσετε χρήματα από το σπίτι, ή να χάσετε βάρος γρήγορα, είστε ευπρόσδεκτοι.

Πες μας ένα περίεργο γεγονός για τον εαυτό σου.

Όταν ήμουν περίπου 8 ετών, δουλειά των ονείρων μου ήταν ο ορθοδοντικός και συνήθιζα να αγαπώ να φοράω το κάλυμμα κεφαλής μου.

Ποια είναι η αγαπημένη σου σελίδα στο Google+;

Αυτή τη στιγμή, ίσως η Popular Science. Κάθε δημοσίευση είναι πιασάρικη, σύντομη, και συνήθως περιέχει ένα κουλ γεγονός. Ο αριθμός των φορών που δεν έχω κάνει κλικ για να διαβάσω το πλήρες άρθρο, είναι πιθανώς μονοψήφιος. Μου αρέσει επίσης η σελίδα The Oatmeal, γι ‘αυτό πάντα ανυπομονώ να βλέπω τον Matthew Inman στη ροή μου για μια δόση lolz.

Πηγή: Google Plus δημοσίευση

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑