Υπάρχει αγάπη στα χρόνια της κρίσης & των Social Media; Η lacta ψάχνει…

Ημ/νία: 5 Φεβρουαρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, ή αλλιώς η ημέρα των ερωτευμένων, ολοένα και πλησιάζει, με τη Lacta να μην κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια, όντας η σοκολάτα της οποίας το όνομα έχει συνδεθεί πολλές φορές με την αγάπη.

yparxei agapi lacta social media

Μέσα από τη σελίδα Υπάρχει Αγάπη, η Lacta χρησιμοποιεί το hashtag #yparxeiagapi σε Twitter, Facebook και Instagram, προβάλλοντας τα πιο δημοφιλή μηνύματα σε banners, διαφημίσεις στο YouTube και σε στάσεις λεωφορείου της επιλογής των χρηστών, σε όλη την Αθήνα. Όπως αναφέρει η σελίδα, αρκούν 50 κοινοποιήσεις για να προβληθεί ένα μήνυμα με τους προηγούμενους τρόπους. Μπορείτε να δείτε όλα τα μηνύματα στο yparxeiagapi.gr, από τα πιο πρόσφατα, έως τα πιο δημοφιλή και τα μηνύματα των φίλων σας.

yparxei agapi lacta social media

Εκτός της πλατφόρμας «Υπάρχει Αγάπη», μία μέρα πριν του Αγ. Βαλεντίνου, δηλαδή στις 13 Φεβρουαρίου, θα γίνει προβολή του ντοκιμαντέρ «Υπάρχει Αγάπη;», το οποίο αναφέρεται στον έρωτα στα χρόνια της κρίσης και των Social Media. Οι χρήστες μπορούν να το παρακολουθήσουν είτε μέσω της τηλεόρασης και του ANT1, είτε μέσω της σελίδας www.YparxeiAgapi.gr, στις 22:30.

Το ντοκιμαντέρ σκηνοθέτησε ο Λεωνίδας Πανoνίδης, την αρχισυνταξία επιμελήθηκε η Άννα Παπανικόλα, τα κείμενα είναι της δημοσιογράφου Αθηναΐδας Νέγκα, η παραγωγή της Stefi & Lynx Productions, ενώ η ιδέα και η επιμέλεια ανήκει στην OgilvyOne Athens. Πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου.

Πηγή: Advertising.gr

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑