Download των Instagram φωτογραφιών και βίντεο μέσω Android εφαρμογής

Ημ/νία: 3 Φεβρουαρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Υπάρχει μονάχα ένας τρόπος τον οποίο θα σκεφτόταν ο καθένας για να πάρει κάποια Instagram φωτογραφία ενός άλλου λογαριασμού σε Android συσκευή. Να τραβήξει screenshot της οθόνης. Ο προηγούμενος τρόπος δε θεωρείται και ο καλύτερος, αφού η εικόνα θέλει επεξεργασία για να μείνει μονάχα η Instagram φωτογραφία και επίσης δε λειτουργεί στην περίπτωση του βίντεο.

instagram download

Το Lifehacker προτείνει στους Android χρήστες την εφαρμογή EasyDownloader, η οποία υπόσχεται άμεσο download των Instagram φωτογραφιών και βίντεο ενός λογαριασμού, χωρίς root. Όσοι χρήστες σκέφτεστε να το χρησιμοποιήσετε, θα πρέπει να γνωρίζετε πως απαιτείται πρώτα η εγκατάσταση της Instagram εφαρμογής και έπειτα η εγκατάσταση του EasyDownloader, διαφορετικά η δεύτερη εφαρμογή δε θα λειτουργήσει.

how to download instagram photos and videos for android

Με το άνοιγμα της εφαρμογής EasyDownloader, μπορείτε να κατευθυνθείτε στις ρυθμίσεις και να επιλέξετε την επιλογή «Download Mode», καθώς η εφαρμογή επιτρέπει επίσης και το ζουμάρισμα. Δοκιμάστε έπειτα να μεταφερθείτε στην Instagram εφαρμογή μέσω του σχετικού εικονιδίου στο πάνω μέρος της εφαρμογής.

how to download instagram photos and videos for android

Από εδώ και έπειτα, η διαδικασία για το download είναι πολύ απλή. Αρκεί να εντοπίσετε την εικόνα ή το βίντεο που σας αρέσει σε κάποιον Instagram λογαριασμό (αρκεί να μην έχει ιδιωτικό το περιεχόμενο του), να κάνετε κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες από κάτω και τέλος να επιλέξετε «Copy Share URL». Αν παρατηρήσετε την πάνω μπάρα ειδοποιήσεων του Android, το download θα έχει ξεκινήσει να πραγματοποιείται. Θα βρείτε τις φωτογραφίες στο φάκελο Pictures και τα βίντεο στο φάκελο Movies.

Φυσικά, η εφαρμογή αναφέρει πως δε συνιστά στους χρήστες να κατεβάζουν το περιεχόμενο τρίτων ώστε να το ανεβάζουν στη συνέχεια στο δικό τους λογαριασμό. Δεν πρέπει να ξεχνάτε πως το περιεχόμενο (φωτογραφίες και βίντεο) ενός Instagram λογαριασμού φυλάσσεται από πνευματικά δικαιώματα, τα οποία ανήκουν στον ιδιοκτήτη του περιεχομένου και μόνο.

Πηγή: Digital Life

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑