Logitech X100 φορητό ηχείο για να ακούς μουσική και να… μιλάς!

Ημ/νία: 30 Ιανουαρίου 2014 | by SMLifeGR

0

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται η κυκλοφορία του ασύρματου φορητού ηχείου Logitech X100, το οποίο συνδέεται μέσω τεχνολογίας Bluetooth με κινητές συσκευές και όχι μόνο, και μπορεί να αναπαράγει εντυπωσιακό ήχο. Η χρήση του προορίζεται για αναπαραγωγή ήχου εκτός σπιτιού, με εύκολη μεταφορά και όμορφο σχεδιασμό. Πάνω στο ηχείο μπορεί κανείς να δει τέσσερα πλήκτρα, το power button, το bluetooth button, και τα δύο πλήκτρα για αύξηση και μείωση της έντασης του ήχου.

logitech-x100-bluetooth-speaker

Εκτός από ηχείο, το Logitech X100 διαθέτει και ενσωματωμένο μικρόφωνο, μέσω του οποίου ένας χρήστης smartphone μπορεί να μιλά κανονικά στις τηλεφωνικές του κλήσεις, μακριά από το smartphone. Η αυτονομία του ηχείου είναι 5 ώρες και η ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου φορτίζεται μέσω καλωδίου micro-USB, όπως τα περισσότερα smartphone και tablets.

logitech-x100-bluetooth-speaker

Θα βρείτε το Logitech X100 να πωλείται τις επόμενες μέρες σε πέντε χρώματα (κίτρινο, πορτοκαλί, γκρι, κόκκινο και πράσινο), στη λιανική τιμή των €49,99.

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Άρθρα τα οποία προέρχονται από όλη την ομάδα του Social Media Life, όπως guest άρθρα, δελτία τύπου νέων προϊόντων ή υπηρεσιών, κλπ.



Πήγαινε με πάνω ↑