Πώς μπορώ να κάνω διαγραφή ενός LinkedIn λογαριασμού;

Ημ/νία: 29 Ιανουαρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Κάθε επαγγελματίας και social χρήστης ταυτόχρονα, οφείλει στις μέρες μας να χρησιμοποιεί το LinkedIn, το επαγγελματικό Κοινωνικό Δίκτυο. Παρόλα αυτά, αν κατά λάθος άνοιξες λογαριασμό στο LinkedIn ή αν τελικά δεν το βρήκες ενδιαφέρον και θες να ξεφύγεις από αυτό, ο συγκεκριμένος οδηγός θα σε βοηθήσει να κάνεις διαγραφή του λογαριασμού σου.

linkedin how to delete account

Διαδικασία διαγραφής LinkedIn λογαριασμού

Η επιλογή για κλείσιμο ενός λογαριασμού, όπως ονομάζει τη διαγραφή το Κοινωνικό Δίκτυο, υπάρχει κάπου κρυμμένη στις ρυθμίσεις, αλλά όπως συνηθίζουμε κάθε φορά, εμείς θα πάρουμε το γρήγορο δρόμο.

1) Κάνεις κλικ στο σύνδεσμο διαγραφής.

linkedin how to delete account

2) Επιλέγεις έναν από τους διαθέσιμους λόγους αποχώρησης σου από το LinkedIn και στην συνέχεια την επιλογή «Continue».

linkedin how to delete account

3) Στη συνέχεια, επιλέγεις την επιλογή «Verify Account».

linkedin how to delete account

4) Τέλος, επιλέγεις την επιλογή «Close Account».

Η διαγραφή του λογαριασμού συνήθως ολοκληρώνεται επίσημα μέσα σε 72 ώρες από το πάτημα της τελευταίας επιλογής και ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει όσα email ήταν συνδεδεμένα με τον LinkedIn λογαριασμό του για τη δημιουργία νέου λογαριασμού, τουλάχιστον 24 ώρες μετά τη διαγραφή του προηγούμενου λογαριασμού.

Το προφίλ του χρήστη διαγράφεται αμέσως από το Κοινωνικό Δίκτυο, όχι όμως και από τις μηχανές αναζήτησης, οι οποίες ίσως χρειαστούν περισσότερο χρόνο για να αφαιρέσουν το λογαριασμό από τα αποτελέσματα τους.

Ετικέτες: , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑