Δυνατότητα για περικοπή εικόνας ενός tweet στο Twitter Android app

Ημ/νία: 28 Ιανουαρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Twitter διέθεσε νέο update για την Android εφαρμογή του, στο οποίο έδωσε τη δυνατότητα στους χρήστες όταν ανεβάζουν μία εικόνα σε ένα tweet, να μπορούν να κάνουν περικοπή και περιστροφή αυτής, ώστε να ταιριάζει όσο το δυνατόν καλύτερα μέσα στο tweet. Επιπλέον, όταν μια φωτογραφία περιέχει ανθρώπους, η εφαρμογή του Twitter θυμίζει στο χρήστη πως μπορεί να κάνει αναφορά (mention) τους χρήστες, ώστε να δουν κι εκείνοι τη φωτογραφία.

twitter for android crop and rotate images

Τέλος, κάθε φορά που ένας χρήστης κάνει refresh την αρχική σελίδα για νέα tweets και δεν υπάρχει νέο περιεχόμενο προς προβολή, ένα πλαίσιο με προτεινόμενα tweets, trending θέματα και προτεινόμενους χρήστες προς follow, γίνεται ορατό για εύρεση νέου περιεχομένου.

twitter for android recommended content

Οι παραπάνω λειτουργίες είναι διαθέσιμες στην τελευταία έκδοση του Twitter για Android και σύντομα αναμένεται να τις δούμε και στην αντίστοιχη εφαρμογή για iOS λειτουργικό.

Πηγή: Twitter Blog

Ετικέτες: , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑