Το Pinterest κυκλοφορεί νέα κατηγορία Pins με βάση τα ενδιαφέροντα των χρηστών

Ημ/νία: 28 Ιανουαρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Ο μεγαλύτερος στόχος του Pinterest για το 2014 είναι να βρει νέους και πιο αποδοτικούς τρόπους για εξερεύνηση νέων Pins από τους χρήστες. Τις πρώτες 28 μέρες του χρόνου το Pinterest έχει ξεκινήσει δυναμικά, πρώτα με το νέο τρόπο εύρεσης Pins με συνταγές μαγειρικής, και τώρα με μία νέα κατηγορία με ονομασία «Explore Interests».

pinterest preview explore interests

Το παν για το δημοφιλές Κοινωνικό Δίκτυο εικόνων είναι να βρίσκουν οι χρήστες Pins τα οποία τους ενδιαφέρουν. Με τη νέα κατηγορία, η οποία βρίσκεται προς το παρόν σε δοκιμαστικό στάδιο και γι’αυτό έχει προσωρινά την ονομασία «Preview! Explore Interests», επιβραβεύονται όσοι χρήστες χρησιμοποιούν το Pinterest εδώ και καιρό.

Αναλύοντας τα Pins των χρηστών, το Pinterest δημιουργεί μία προσωπική σελίδα για κάθε χρήστη, με κατηγορίες Pins οι οποίες έχουν επιλεγεί βάσει των ενδιαφερόντων τους. Πατώντας πάνω στα διάφορα boards, οι χρήστες μπορούν να εξερευνήσουν Pins γύρω από το θέμα το οποίο τους προτείνει το Pinterest.

pinterest preview explore interests

Η νέα κατηγορία είναι προσβάσιμη από το μενού με τις υπόλοιπες κατηγορίες, είναι προς το παρόν διαθέσιμη στη web έκδοση και σύντομα αναμένεται να τη δούμε και στις κινητές συσκευές. Το Pinterest έχει δημιουργήσει μία φόρμα για το feedback όσων χρηστών χρησιμοποιούν τη νέα λειτουργία, καθώς αυτή βρίσκεται ακόμη σε δοκιμαστικό στάδιο και βελτιώνεται συνεχώς.

Πηγή: Pinterest Blog

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑