Facebook | Επιτρέπει στις σελίδες να απαντούν στα reviews που δέχονται

Ημ/νία: 27 Ιανουαρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Facebook καθιέρωσε τα reviews στις σελίδες του με φυσική τοποθεσία και οι χρήστες έχουν ήδη ξεκινήσει να τις βαθμολογούν με έως 5 αστέρια και να γράφουν τις απόψεις τους σχετικά με το τι τους αρέσει και τι όχι. Μέχρι στιγμής, οι σελίδες δε μπορούν να επέμβουν στα reviews, παρά μόνο να τα παρακολουθήσουν παρέα με τους υπόλοιπους χρήστες, κάτι το οποίο αναμένεται να αλλάξει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

facebook page reviews

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Facebook, οι σελίδες θα αποκτήσουν τη δυνατότητα να μπορούν με το προφίλ της σελίδας να σχολιάζουν τα reviews των χρηστών. Ποιο το νόημα άλλωστε να μη μπορεί να αμυνθεί μία επιχείρηση σε κάποιο αρνητικό σχόλιο ή να μη μπορεί να επιβραβεύσει ένα θετικό σχόλιο;

Η κίνηση αυτή θα ωθήσει περισσότερους χρήστες να βαθμολογήσουν σελίδες, καθώς η σκέψη πως η σελίδα μπορεί να ανταποκριθεί στο review τους, αποτελεί ένα κίνητρο.

Πηγή: AllFacebook

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑