Δωρεάν Social Media εκπαίδευση για Μ.Κ.Ο. από τις OTEAcademy και XPLAIN

Ημ/νία: 23 Ιανουαρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Σας είχα ενημερώσει παλαιότερα για τη σειρά εργαστηρίων με τίτλο «From Social Media to Social Business» από τις OTEAcademy και XPLAIN. Ο πρώτος κύκλος των Social Media workshops για επαγγελματίες ολοκληρώθηκε με επιτυχία και αυτό που ακολουθεί είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο και δωρεάν Social Media workshop για Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (M.K.O.) φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

social-media-training-for-non-governmental-organizations

Η προσέγγιση των χρηστών όταν αφορά Μ.Κ.Ο. φιλανθρωπικού χαρακτήρα πρέπει να είναι προσεκτική και ιδιαίτερη, κάτι το οποίο θα διδάξουν οι επαγγελματίες των workshops μέσα από πρακτική γνώση, επιτυχημένα case studies και εξειδικευμένες συμβουλές.

Το ειδικά σχεδιασμένο για M.K.O. Workshop “From Social Media to Social Business” θα διεξαχθεί στις 11 Φεβρουαρίου από τις 10:00 έως τις 17:00 στην ΟΤΕAcademy (Πέλικα & Σπάρτης 1, Μαρούσι). Οι ενδιαφερόμενες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσω Facebook είτε μέσω e-mail στο oteacademy@oteacademy.gr. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, γι’αυτό βιαστείτε όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε.

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑