Facebook | Δημιουργεί δίκτυο διαφημίσεων σε τρίτες εφαρμογές κινητών

Ημ/νία: 23 Ιανουαρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Facebook είχε επιχειρήσει παλαιότερα δύο φορές να επεκτείνει τις διαφημίσεις του σε τρίτες εφαρμογές κινητών, κάτι το οποίο δεν ολοκληρώθηκε τελικά. Αυτή τη φορά, βλέπουμε την τρίτη προσπάθεια του Κοινωνικού Δικτύου, η οποία διαφέρει στο ότι το Facebook εργάζεται απευθείας με συγκεκριμένους διαφημιστές και προγραμματιστές, φέρνοντας τους σε επαφή προς όφελος και των δύο πλευρών.

facebook mobile ad network

Οι μεν διαφημιστές επεκτείνουν τις διαφημίσεις τους σε περισσότερους χρήστες smartphones και tablets, έχοντας παράλληλα τα «πλούσια» εργαλεία του Facebook για να στοχεύουν το target group τους. Οι δε προγραμματιστές αποκτούν έναν επιπλέον τρόπο απόκτησης εσόδων, καθώς οι περισσότεροι χρήστες στρέφονται προς τις δωρεάν εφαρμογές και οι διαφημίσεις σε αυτές παίζουν καθοριστικό ρόλο για τις ανάγκες του προγραμματιστή.

Οι διάφοροι προγραμματιστές κινητών εφαρμογών μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα επικοινωνίας (update 03/05/14: Η φόρμα επικοινωνίας έπαψε να υπάρχει) για να ενημερώνονται σχετικά με τις εξελίξεις στις περιορισμένες δοκιμές του δικτύου κινητών διαφημίσεων του Facebook.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ: Το Facebook Audience Network φέρνει κοντά προγραμματιστές και διαφημιστές!

Πηγή: FB Developers

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑