Pinterest | Δοκιμάζει την υποστήριξη κινούμενων GIF εικόνων

Ημ/νία: 21 Ιανουαρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Οι κινούμενες εικόνες GIF είναι ένα είδος εικόνων μη αποδεκτό από όλα τα Social Media. Μπορεί κανείς να τις συναντήσει σε Tumblr blogs ή στο Google+, ή ακόμη και στο Facebook, με τη βοήθεια όμως του Giphy. Στην προηγούμενη λίστα φαίνεται να θέλει να προστεθεί το Pinterest, το οποίο κάνει τα πρώτα του βήματα στην υιοθέτηση των GIF εικόνων με δοκιμές σε μερίδα χρηστών.

pinterest gif images

Ένας από τους λογαριασμούς στον οποίο είναι διαθέσιμη η υποστήριξη των GIF εικόνων, είναι αυτός της μηχανής αναζήτησης για μόδα Wantering. Βλέποντας και τις παραπάνω εικόνες, σε κάθε GIF εικόνα του Pinterest υπάρχει η ένδειξη GIF στο κάτω αριστερό μέρος της, καθώς και το εικονίδιο του play για αναπαραγωγή και παύση. Σύμφωνα με το Mashable, εκπρόσωπος του Pinterest επιβεβαίωσε την ύπαρξη GIF εικόνων στο Κοινωνικό Δίκτυο, λέγοντας πως είναι κάτι το οποίο ζητούν συνεχώς οι χρήστες.

ΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣPinterest | Διαθέσιμη σε όλους η λειτουργία των GIF εικόνων!

Αν θέλετε να δοκιμάσετε μήπως είστε ένας από τους λίγους τυχερούς χρήστες, δείτε το συγκεκριμένο Pin το οποίο περιέχει GIF εικόνα.

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑