Twitter | Το πείραμα @AchievementBird στέλνει DM με τα κατορθώματα του χρήστη

Ημ/νία: 18 Ιανουαρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Όπως είχε πει πέρυσι η ομάδα του Twitter, σπάνια περνά μία μέρα χωρίς να κυκλοφορήσει κάποιο νέο πείραμα στο Κοινωνικό Δίκτυο. Τα πειράματα μπορούν να είναι διαφόρων ειδών, με τους λογαριασμούς να μας έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον. Θυμάστε τους λογαριασμούς @MagicRecs@EventParrot και @TwitterGuide; Σειρά έχει το πείραμα @AchievementBird.

twitter achievementbird

Η περιγραφή του λογαριασμού αναφέρει το εξής: «Αυτό είναι ένα πείραμα του Twitter. Ακολουθήστε με για να λαμβάνετε analytics μέσω DM. Στείλτε μου πίσω DM δίνοντας feedback.» Όσοι χρήστες κατάφεραν να ακολουθήσουν το @AchievementBird, καθώς ο λογαριασμός πρέπει να εγκρίνει όσους κάνουν αίτημα για follow, παρατήρησαν πως τα DM που λαμβάνουν περιέχουν αναλυτικά στοιχεία σχετικά με τα retweets, favorite, mentions και follow που δέχονται μέσα σε μία μέρα ή σε ένα συγκεκριμένο tweet τους, καθώς και ειδοποιήσεις σχετικά με tweets τους τα οποία χρησιμοποιήθηκαν σε κάποιο άρθρο.

twitter achievementbird analytics

Ο λογαριασμός έχει μόλις 589 followers αυτή τη στιγμή. Έχω κάνει αίτημα για follow με το λογαριασμό του Social Media Life εδώ και κάποιες μέρες, χωρίς όμως ακόμη να έχω λάβει την έγκριση. Αν καταφέρω και γίνω follower, θα ακολουθήσει νέο άρθρο με τις παρατηρήσεις μου.

Πηγή: TechCrunch

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑