Διαγωνισμός για το workshop «Boosting your Business» στις 10/02 στην Αθήνα

Ημ/νία: 16 Ιανουαρίου 2014 | by SMLifeGR

0

Το Social Media Life σε συνεργασία με το InfoCom και την KnowCrunch, διοργανώνουν διαγωνισμό με συνολικά 11 νικητές για το workshop «Boosting your Business», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 10 Φεβρουαρίου του 2014, στο ξενοδοχείο Stratos Vassilikos στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, ο 1ος νικητής θα κερδίσει τη δωρεάν είσοδο του στο workshop, ενώ οι υπόλοιποι 10 νικητές θα κερδίσουν έκπτωση 50% (40 ευρώ αντί για 80 ευρώ) της τιμής του εισιτηρίου του workshop.

workshop Boosting your Business

Σχετικά με το workshop

Το workshop «Boosting your Business» βασίζεται στο βιβλίο «5 most important questions» του διεθνούς φήμης management consultant Peter Drucker και θα διεξαχθεί από την εκπαιδεύτρια Νίκη Anandi Κουλούρη, Certified Executive Adult Trainer, μέσα σε 4 ώρες (18:00 έως 22:00). Οι συμμετέχοντες μετά το πέρας του εργαστηρίου θα είναι σε θέση να:

– Ορίζουν ή να εξετάζουν και να επαναπροσδιορίζουν την αποστολή της επιχείρησής τους, έτσι ώστε να έχουν μια δήλωση αποστολής που κινητοποιεί και οδηγεί σε επιθυμητά αποτελέσματα.

– Γνωρίζουν τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες της επιχείρησής τους.

– Προσδιορίζουν τον πελάτη τους.

– Μαθαίνουν τι έχει για τον πελάτη αξία.

– Ορίζουν στόχους και αποτελέσματα.

– Ευθυγραμμίζουν αποστολή και αποτελέσματα αναπτύσσοντας το κατάλληλο στρατηγικό πλάνο δράσης.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό

Αν θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας στο διαγωνισμό, αφήστε σχόλιο κάτω από το συγκεκριμένο άρθρο και προσέξτε ώστε το email που θα δώσετε να είναι έγκυρο για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, εφόσον κερδίσετε. Χρήστες οι οποίοι θα δοκιμάσουν πολλαπλή συμμετοχή, θα διαγράφονται όλα τα σχόλια τους. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό έως και 05 Φεβρουαρίου, ώρα 23:59.

Καλή τύχη!

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Άρθρα τα οποία προέρχονται από όλη την ομάδα του Social Media Life, όπως guest άρθρα, δελτία τύπου νέων προϊόντων ή υπηρεσιών, κλπ.



Πήγαινε με πάνω ↑