Facebook και Netgear συνεργάζονται για πρόσβαση σε WiFi μέσω check-in

Ημ/νία: 9 Ιανουαρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Θυμάσαι τη συνεργασία Facebook και Cisco σχετικά με την πρόσβαση των χρηστών σε WiFi, κάνοντας check-in στην τοποθεσία μιας επιχείρησης μέσω του δημοφιλέστερου Κοινωνικού Δικτύου; Αυτή τη φορά στη CES 2014 ανακοινώθηκε συνεργασία των Facebook και Netgear, έχοντας τον ίδιο στόχο: Πρόσβαση σε WiFi με αντάλλαγμα ένα check-in στο Facebook.

facebook netgear wifi check in

Η Netgear ανακοίνωσε πως η πρόσβαση στο WiFi μέσω FB check-in θα είναι διαθέσιμη μέσω των μοντέλων Nighthawk AC1900 Smart WiFi Router, R6300 Smart WiFi Router, R6250 Smart WiFi Router και R6200 WiFi Router. Εκτός από το R6300, το οποίο ήδη διαθέτει την απαραίτητη έκδοση firmware, τα υπόλοιπα routers θα λάβουν νέα έκδοση firmware μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2014.

Οι επιχειρήσεις θα μπορούν να ρυθμίσουν τις συσκευές τους, ώστε όσοι χρήστες δεν επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τον τρόπο μέσω Facebook για πρόσβαση στο WiFi, να μπορούν να τοποθετούν κανονικά το password.

Κάτι αντίστοιχο, κάνοντας χρήση περισσότερων Κοινωνικών Δικτύων, πραγματοποιεί και η ελληνική startup Zoottle, την οποία έχουμε αναφέρει παλαιότερα στο Social Media Life.

Πηγή: AllFacebook

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑