Vine | Υποδεχθείτε τα web profiles με τη νέα λειτουργία TV

Ημ/νία: 4 Ιανουαρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Όταν το Vine ανακοίνωσε πως ξεκινά τη διάθεση των μόνιμων συνδέσμων της μορφής vine.co/USERNAME και συνέστησε στους χρήστες να κατοχυρώσουν το username τους, πίστεψα πως την ίδια μέρα θα βλέπαμε και την κυκλοφορία των web profiles, κάτι το οποίο τελικά συνέβη σήμερα, λίγες μέρες μετά.

vine web profiles

Με το νέο χρόνο, οι χρήστες του μπορούν να πραγματοποιούν σύνδεση στο λογαριασμό τους μέσω της κεντρικής ιστοσελίδας www.vine.co ή να μοιράζονται το προφίλ τους με τα vines τους ελεύθερα στο ίντερνετ. Αν επισκεφθείς την κεντρική ιστοσελίδα της δημοφιλούς social εφαρμογής, θα παρατηρήσεις πως αυτή πλέον προβάλλει vines διαφόρων χρηστών, των οποίων τα usernames βρίσκονται στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης για περισσότερα.

vine web tv mode

Κάθε web profile διαθέτει τις βασικές πληροφορίες του χρήστη, όπως είναι οι followers, οι χρήστες τους οποίους ακολουθεί, ο αριθμός των vines του, το μίνι βιογραφικό του και φυσικά τα vines τα οποία διαθέτουν λειτουργίες όπως like, revine, σχόλια κλπ. Μία νέα λειτουργία με ονομασία TV Mode βρίσκεται στο πάνω δεξί μέρος κάθε προφίλ, η οποία επιτρέπει την προβολή των vines σε μεγαλύτερο μέγεθος, χωρίζοντας την οθόνη σε δύο μέρη: στο αριστερό υπάρχει το vine και στο δεξί το μήνυμα αυτού.

Πηγή: Official Blog

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑