Google+ | Βίντεο ανασκόπηση της χρονιάς για τους «ζωηρούς» των φωτογραφιών και βίντεο

Ημ/νία: 28 Δεκεμβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

google plus year in review video

Αν το 2013 υπήρξες «ζωηρός» χρήστης του Google+ και ανέβασες μπόλικες φωτογραφίες και βίντεο στο προφίλ σου ή είχες ενεργοποιημένη την επιλογή για αυτόματο backup των φωτογραφιών και βίντεο από την κινητή συσκευή σου, τότε το Google+ σου έχει ένα βίντεο έκπληξη. Αρκεί να υπάρχει αρκετό υλικό για τη δημιουργία του βίντεο και θα το βρεις σε ειδοποίηση σύντομα. Ακολουθεί ένα βίντεο παράδειγμα του Anil Sabharwal, εργαζόμενου της Google, ο οποίος έκανε και την ανακοίνωση του βίντεο.

Το Google+ αυτά τα Χριστούγεννα έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για τους χρήστες του, ανάμεσα σε αυτές η προσθήκη δύο χριστουγεννιάτικων εφέ για φωτογραφίες και το χιόνι στην Android εφαρμογή.

Το Google+ αξιοποιεί σε μεγάλο βαθμό τη λειτουργία του AutoAwesome, η οποία σκανάρει τις φωτογραφίες και τα βίντεο των χρηστών και τους ειδοποιεί αυτόματα αν μπορεί να ενεργήσει σε αυτά για να προσθέσει διάφορα εφέ ή λειτουργίες, όπως για παράδειγμα να δημιουργήσει animation πολλαπλών φωτογραφιών οι οποίες έχουν τραβηχτεί σε διαδοχικά χρονικά διαστήματα. Η λειτουργία μπορεί να βρεθεί στις εφαρμογές του Google+ για κινητές συσκευές.

Πηγή: Google Plus

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑