Twitter | Βελτιώνει τη λειτουργία Alerts στις κινητές συσκευές

Ημ/νία: 20 Δεκεμβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Στα τέλη Σεπτέμβρη, το Twitter παρουσίασε μία νέα λειτουργία με ονομασία Twitter Alerts. Η λειτουργία αυτή επιτρέπει σε διάφορους οργανισμούς να κάνουν εγγραφή και να ενημερώνουν μέσω tweets για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης τους χρήστες του Κοινωνικού Δικτύου.

twitter alerts

Μέχρι στιγμής, η λειτουργία φαίνεται πως λειτουργεί καλά. Παρόλα αυτά, το Twitter παρουσίασε κάποιες βελτιώσεις της στις κινητές συσκευές. Αν επισκεφθείς μέσω κινητής συσκευής κάποιον λογαριασμό οργανισμού ο οποίος συμμετέχει στο πρόγραμμα Alerts, όπως ο @RED, θα παρατηρήσεις πως έχει προστεθεί το εικονίδιο μιας καμπάνας η οποία επιτρέπει την εγγραφή του χρήστη στα tweets έκτακτης ανάγκης από τον οργανισμό.

twitter alerts

Τέλος, προς το παρόν για συσκευές iOS, μόλις ένας λογαριασμός οργανισμού ανακοινώνει ένα tweet έκτακτης ανάγκης, αυτό εμφανίζεται με ειδοποίηση στο κάτω μέρος της οθόνης του χρήστη και ξεχωρίζει ώστε ο χρήστης να δώσει προτεραιότητα σε αυτό.

Πηγή: Twitter Blog

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑