Vine | Ξεκινά η διάθεση των web profiles από τις 20 Δεκεμβρίου

Ημ/νία: 19 Δεκεμβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Twitter, στο οποίο ανήκει το Vine, ανακοίνωσε πως από τις 20 Δεκεμβρίου οι χρήστες θα μπορούν να καταχωρούν το δικό τους μόνιμο σύνδεσμο της μορφής vine.co/USERNAME, ο οποίος λογικά θα οδηγεί σε μία σελίδα με τα προφίλ των χρηστών. Έως τώρα, ένα Vine βίντεο το οποίο συναντούμε αναρτημένο στο internet, δεν οδηγεί στο προφίλ του δημιουργού του για προβολή περισσότερων βίντεο.

vine app

Πιο συγκεκριμένα, στις 20 Δεκεμβρίου οι χρήστες οι οποίοι είναι verified στο Twitter θα ξεκινήσουν να καταχωρούν τους δικούς τους Vine συνδέσμους, με τους υπόλοιπους χρήστες να μπορούν να το κάνουν από τις 23 Δεκεμβρίου. Μάλιστα, το Twitter αποφάσισε να κάνει κράτηση στα usernames των verified λογαριασμών του, ώστε μονάχα εκείνοι να μπορέσουν να τα χρησιμοποιήσουν, ακόμη κι αν δε χρησιμοποιούν ήδη το Vine, αρκεί να κάνουν εγγραφή σε αυτό.

Τέλος, το Vine γίνεται διαθέσιμο για συσκευές με Android Gingerbread, δηλαδή έκδοση 2.3.x. Οι χρήστες των συσκευών αυτών δε θα μπορούν να δημιουργούν βίντεο, θα μπορούν όμως να προβάλουν βίντεο των υπολοίπων χρηστών.

ΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣVine | Υποδεχθείτε τα web profiles με τη νέα λειτουργία TV

Πηγές: Official Blog, The Next Web

Ετικέτες: , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑