Σεφ πήρε εκδίκηση για την απόλυση του μέσω Twitter

Ημ/νία: 18 Δεκεμβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

twitter chef revenge

Ο Jim Knight είναι σεφ στο επάγγελμα και πρώην εργαζόμενος του The Plough Inn, αφού πρόσφατα απολύθηκε γιατί ζήτησε άδεια την ημέρα των Χριστουγέννων. Για να πάρει την εκδίκηση του, ο σεφ αποφάσισε να στραφεί στον Twitter λογαριασμό του The Plough Inn και να δημοσιεύσει το δικό του μήνυμα, το οποίο φυσικά δεν υπάρχει πλέον, όμως ευτυχώς κάποιος πρόλαβε και τράβηξε ένα στιγμιότυπο όσο υπήρχε.

Ο παραπάνω λογαριασμός χρησιμοποιεί το username @ploughpub και φαίνεται να ανήκει στο σεφ, αφού στην περιγραφή υπάρχει το δικό του username, @chefjimknight. Το περίεργο γεγονός είναι πως ο νέος λογαριασμός τον οποίο άνοιξε ο σεφ, έχει ήδη 4.711 followers, τους τετραπλάσιους περίπου από τον επίσημο λογαριασμό @ThePloughInn_.

ΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣΑγόρασε Twitter διαφήμιση αξίας 1.000 δολαρίων για τη χαμένη βαλίτσα του!

Τέλος, η υπόθεση φαίνεται πως έλαβε καλό τέλος, αφού από τη μία ο ιδιοκτήτης της Pub έχει ήδη αρκετές προτάσεις για τη θέση του σεφ και από την άλλη ο Jim Knight δέχτηκε ήδη μία πρόταση για σεφ μέσω του Twitter. Ο ντόρος τον οποίο δημιούργησε ο σεφ, τελικά του βγήκε σε καλό.

Πηγή: Mashable

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑