Facebook | Ανακοίνωσε βίντεο διαφημίσεις με αυτόματη αναπαραγωγή

Ημ/νία: 17 Δεκεμβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Στις αρχές του Δεκέμβρη, το Facebook ανακοίνωσε την αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο στις κινητές συσκευές για όλους. Μετά από λίγες μέρες, μαθαίνουμε πως η λειτουργία αυτή αξιοποιείται και από τις διαφημίσεις, με μία μικρή μερίδα χρηστών να βλέπει βίντεο διαφημίσεις χωρίς να κάνει κλικ σε αυτές.

facebook auto play video ads

Και στην περίπτωση των βίντεο διαφημίσεων του Facebook με αυτόματη αναπαραγωγή, το βίντεο θα ξεκινά να αναπαράγεται χωρίς ήχο αμέσως μόλις φτάσει στην οθόνη του χρήστη κατά το σκρολάρισμα, με το χρήστη να έχει την επιλογή να το ανοίξει σε πλήρη οθόνη με ήχο. Για να μην υπάρχει πρόβλημα με τα πακέτα δεδομένων των χρηστών, το Facebook ανακοίνωσε πως τα βίντεο θα κατεβαίνουν από πριν στη συσκευή του χρήστη όσο εκείνος έχει συνδεθεί με WiFi.

Τέλος, μετά την προβολή του διαφημιστικού βίντεο θα εμφανίζονται άλλα δύο βίντεο του ίδιου διαφημιστή για προβολή από τους χρήστες.

Σημείωση: ο σύνδεσμος τουFacebook για τις διαφημίσεις των βίντεο παύει πλέον να ισχύει

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑