Facebook | Η επιλογή «Hide all» αντικαθίσταται από το «Unfollow»

Ημ/νία: 3 Δεκεμβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Facebook δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να μπορούν να διαχειρίζονται τι περιεχόμενο θα βλέπουν στην Αρχική Σελίδα τους. Αυτό σημαίνει πως ένας χρήστης μπορεί να είναι φίλος με κάποιον άλλο, χωρίς απαραίτητα να βλέπει τις δημοσιεύσεις του στην Αρχική Σελίδα. Η επιλογή η οποία το επιτρέπει αυτό ονομάζεται «Hide all» και σύντομα θα μετονομαστεί σε «Unfollow».

facebook unfollow

Η λειτουργία μένει ίδια, απλώς η ονομασία γίνεται πιο προσιτή και κατανοητή στους χρήστες. Παρόμοια Κοινωνικά Δίκτυα όπως το Twitter και το Instagram, χρησιμοποιούν την ίδια ορολογία, οπότε οι χρήστες είναι πιο εξοικειωμένοι με τον όρο «follow», παρά με τον όρο «hide».

Τέλος, η λειτουργία follow η οποία μπορεί να ενεργοποιηθεί στους προσωπικούς λογαριασμούς, ώστε να ακολουθούνται από άλλους λογαριασμούς με την προβολή δημόσιων δημοσιεύσεων, δεν επηρεάζεται από την προηγούμενη αλλαγή.

Πηγή: TechCrunch

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑