Digital Days | Διαγωνισμός για μία διπλή πρόσκληση για το σεμινάριο Social media: Case studies, tools, campaigns

Ημ/νία: 28 Νοεμβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Από τις αρχές Οκτωβρίου, το DigitalLife.gr, σε συνεργασία με τα Public και τη Samsung, έχουν ξεκινήσει τη διοργάνωση μίας σειράς ημερίδων και workshops εκπαιδευτικού και ενημερωτικού χαρακτήρα με την ονομασία Digital Days.

digital days social media case studies tools campaigns

Αυτή τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου, έχει σειρά το σεμινάριο «Social media: Case studies, tools, campaigns» με την ακόλουθη θεματολογία:

«Viral Campaigns, brand ambassadors, media plan, monitoring: Μάθε την “αργκό” των Social Media στην επιχείρηση. Success stories: τα «τι» και «πως» μιας επιτυχημένης social καμπάνιας. Είναι τα social media η βιτρίνα της επιχείρησης; Ξυπνώντας το… ‘θηρίο’ ή πώς θα κάνεις το κοινό να ανταποκριθεί.»

Το σεμινάριο θα έχει διάρκεια 2 ωρών, θα διοργανωθεί στο κατάστημα Public Συντάγματος και το πρόγραμμα του θα περιλαμβάνει τους εξής ομιλητές:

– Πάνος Κοντόπουλος : Social Media Marketing: How To
– Παναγιώτης Καζάνης: Tweet that ad! Πώς μπορώ να διαφημιστώ σωστά στο Twitter;
– Μαριλού Τζεμπελίκου: Social Media Monitoring. The Sidebar Monitor
– Ηλίας Παντελόπουλος: Mobile Marketing: Digital Marketing on the go!
– Παναγιώτης Καζάνης: Συμβουλές επιτυχίας: Concepts, Περιεχόμενο, Διαφήμιση & “Social” Media Plan, Social Media Monitoring & Insights Analysis

Συντονιστής θα είναι ο Γιάννης Τριανταφύλλου.

ΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣ: Digital Days | Τι είδαμε στο σεμινάριο Social media in business: Community management – Αναπτύσσοντας τη σχέση με τον πελάτη

Πώς να λάβεις συμμετοχή στο διαγωνισμό του Digital Days

Η συμμετοχή σου στο διαγωνισμό γίνεται με σχόλιο κάτω από αυτό το άρθρο (αναφέροντας απαραίτητα την Facebook ταυτότητά σου για λόγους εξακρίβωσης), καθώς και like στην FB Page του Digital Days έως την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, στις 15:00 . Κατόπιν, θα ακολουθήσει κλήρωση και ο τυχερός θα ανακοινωθεί σε σχετικό ποστ στο Social Media Life το ίδιο βράδυ.

Let’s get Digital! Καλή επιτυχία!

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑