14 Vine βίντεο παλαιών παιχνιδιών θα σε κάνουν να νιώσεις πάλι παιδί!

Ημ/νία: 25 Νοεμβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Πόσοι αναπολείτε τις παλιές εποχές των video games; Εντάξει, ίσως δεν είστε και πάρα πολλοί, αφού τώρα με τις πανίσχυρες κονσόλες όπως είναι οι PS4 και Xbox One, τα γραφικά έχουν φτάσει σε άλλο επίπεδο και δίνουν άλλη εμπειρία στον gamer. Παρόλα αυτά, κάποια συγκεκριμένα παιχνίδια έχουν σημαδέψει την παιδική ηλικία αρκετών gamers, η οποία μάλιστα συνδέεται και με τα σχολικά χρόνια.

Το site Mashable έδωσε μία πρόκληση στους αναγνώστες του, να δημιουργήσουν Vine βίντεο με hashtag #OldSchoolGame και μέσα σε αυτά τα 6 δευτερόλεπτα να θυμίσουν στους υπόλοιπους παλαιά βίντεο games από κονσόλες όπως Game Boy Color για παράδειγμα. Δεν τα πήγαν και άσχημα είναι η αλήθεια, δείτε στη συνέχεια τις πιο αξιόλογες δημιουργίες στο Vine.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη φωνή σε κάθε βίντεο, πατώντας το εικονίδιο πάνω αριστερά, το οποίο εμφανίζεται μόλις περάσετε το ποντίκι πάνω από το βίντεο.















Πηγή: Mashable

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑