LinkedIn | Δημιουργεί υποσελίδες για τις κύριες σελίδες επιχειρήσεων

Ημ/νία: 20 Νοεμβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Όταν βλέπουμε επιχειρήσεις όπως είναι η Microsoft για παράδειγμα, να έχουν εταιρική σελίδα στο LinkedIn, τότε μπορούμε εύκολα να φανταστούμε πως είναι πολύ δύσκολο να χωρέσουν σε μία σελίδα όλα τα νέα των προϊόντων, υπηρεσιών, δράσεων κλπ. της επιχείρησης και εν τέλει να πραγματοποιηθεί η σωστή επικοινωνία με το κοινό. Για το λόγο αυτό, το LinkedIn αποφάσισε να δημιουργήσει τις Showcase pages, οι οποίες στην ουσία πρόκειται για υποσελίδες μιας εταιρικής σελίδας.

linkedin showcase pages microsoft office

Πίσω στο παράδειγμα μας, η Microsoft έχει ήδη δημιουργήσει αυτή τη στιγμή δύο showcase pages για τα Office και Microsoft Dynamics, οι οποίες μπορούν να διαχειριστούν ως ανεξάρτητες σελίδες και συνδέονται πάντοτε με την κύρια σελίδα της Microsoft, μέσα από την οποία και προβάλλονται. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν κανονικά follow τις σελίδες αυτές.

microsoft linkedin showcase pages

Η δυνατότητα δημιουργίας υποσελίδων σε διαχειριστές εταιρικών σελίδων του LinkedIn, έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει την εμφάνιση της στους χρήστες και σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί η διάθεση σε όλους.

Πηγή: LinkedIn Blog

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑