Google+ | Τα custom url θα αποκτήσουν χρέωση μελλοντικά;

Ημ/νία: 12 Νοεμβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Πρόσφατα, το Google+ ενημέρωσε τους χρήστες του σχετικά με τη δωρεάν διάθεση των custom url για σελίδες και προσωπικά προφίλ. Θα σκέφτηκες γιατί χρησιμοποίησα τη λέξη δωρεάν, αφού θα έχεις στο μυαλό σου ότι δεν είναι λογικό να υπάρξει η λειτουργία αυτή επί πληρωμή. Κι όμως, η Google στους ανανεωμένους όρους χρήσης που ξεκίνησαν να έχουν ισχύ από 11/11, συμπεριλαμβάνει το εξής:

“Custom URLs are free for now, but we may start charging a fee for them. However, we will tell you before we start charging and give you the choice to stop participating first.”

(Τα custom URL είναι δωρεάν προς το παρόν, όμως μπορεί να ξεκινήσουμε να χρεώνουμε μία συνδρομή γι’αυτά. Ωστόσο, θα σας το πούμε πριν ξεκινήσουμε να τα χρεώνουμε και θα σας δώσουμε την επιλογή να σταματήσετε να τα χρησιμοποιείτε προηγουμένως.)

google plus custom url terms of use

Αν και οι διάφοροι marketers το πιθανότερο είναι να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τα custom url ακόμη και με χρέωση, οι απλοί χρήστες σίγουρα δε θα το κάνουν. Η κίνηση αυτή δε θεωρείται καθόλου λογική από τη Google, όταν ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής της, το Facebook, διαθέτει δωρεάν τα custom url.

Πηγή: Search Engine Journal

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑