YouTube | Ξεκίνησε η διάθεση του νέου συστήματος σχολίων στα βίντεο

Ημ/νία: 7 Νοεμβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το YouTube μας είχε προειδοποιήσει για όλες τις επερχόμενες αλλαγές στο νέο σύστημα σχολίων των βίντεο, το οποίο συνδέεται άρρηκτα με το Κοινωνικό Δίκτυο Google+. Το νέο σύστημα σχολίων έχει ήδη διατεθεί σε αρκετούς χρήστες, με τη διάθεση σε όλους τους χρήστες να ολοκληρώνεται μέσα στη βδομάδα αυτή.

youtube new comments system

Οι χρήστες πλέον μπορούν να σχολιάζουν παράλληλα στα YouTube και Google+, μέσα από το σύστημα σχολίων του YouTube, και να θέτουν εκείνοι το κοινό σε κάθε τους σχόλιο. Επίσης, τα σχόλια ταξινομούνται διαφορετικά, με τα πιο σημαντικά σχόλια ή τα σχόλια των Google+ φίλων να προβάλλονται στο πάνω μέρος και τα υπόλοιπα να ακολουθούν. Η επιλογή για ταξινόμηση σχολίων βάσει χρονολογικής σειράς υπάρχει ακόμη για όσους την αναζητήσουν.

Τέλος, οι ιδιοκτήτες καναλιών αποκτούν νέα εργαλεία για διαχείριση των σχολίων στα βίντεο τους. Απαραίτητη προϋπόθεση για να τα χρησιμοποιήσουν είναι να έχουν συνδέσει το κανάλι τους με κάποιο Google+ προσωπικό λογαριασμό ή σελίδα.

Πηγή: YT Creator Blog

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑