Twitter | Φέρνει για πρώτη φορά στο προσκήνιο τα DM

Ημ/νία: 29 Οκτωβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Μία λειτουργία του Twitter η οποία δεν αποδεικνύεται και τόσο δημοφιλής, λόγω κυρίως του spam, είναι αυτή των άμεσων μηνυμάτων ή αλλιώς των direct messages ή πιο σύντομα, των DM. Για αρκετά χρόνια, η λειτουργία αυτή ήταν στο παρασκήνιο, με το Twitter να αναθεωρεί όπως φαίνεται γι’αυτή και να τη φέρνει πλέον στο προσκήνιο, σε περίοπτη θέση στην οριζόντια μπάρα πλοήγησης στο πάνω μέρος της web έκδοσης του Κοινωνικού Δικτύου.

twitter dm

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το Twitter εφαρμόζει διάφορα πειράματα (Event Parrot και Magic Recs) με χρήση της λειτουργίας DM εδώ και καιρό και επίσης πρόσφατα έδωσε στους χρήστες μία νέα επιλογή στις ρυθμίσεις, η οποία αυξάνει το κοινό το οποίο μπορεί να στείλει άμεσα μηνύματα σε αυτούς.

Αυτό το ξαφνικό και ιδιαίτερο ενδιαφέρον του Twitter για τα DM, οι φήμες το μετατρέπουν σε μία αυτόνομη και ανεξάρτητη messaging υπηρεσία του Κοινωνικού Δικτύου. Ο χρόνος θα δείξει, καθώς και το φημολογούμενο redesign των επόμενων εβδομάδων.

Πηγή: TechCrunch

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑